WAT BIEDEN WIJ?

TEDA Recruitment begint bij een conversatie waarin wij ontdekken wie jij bent en wat jij wil. Als bureau zijn wij in staat om mogelijkheden te vertalen naar kansen. Ons hechte contact met onze werkgevers zorgt ervoor dat wij in staat zijn om jou een passend carrière advies te geven. Samen zorgen wij voor een baan die jou op het lijf geschreven is. Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever of je wordt rechtstreeks gecontracteerd door ons nadat je bent gedetacheerd vanuit TUDA Recruitment.

WERKWIJZE

Opstartgesprek

Je vertelt over jullie missie, visie en bedrijfscultuur. We bespreken jouw eisen wat betreft het personeel. Tot slot stellen wij een passend profiel op voor jouw ideale kandidaat.

Wervingsfase

Jij kunt nu even focussen op jouw core-business. Met onze ervaring en expertise gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten.

Selectiefase

Wij stellen je passende kandidaten voor. Jij beslist welke kandidaten er interessant zijn om uit te nodigen voor een gesprek.

Sollicitatieprocedure

Een of meerdere kandidaten gaan bij jou op gesprek. Na het gesprek is er contact met TUDA Recruitment wat de eventuele vervolgstappen zijn en welke keuze je maakt.

Nieuwe collega

Gefeliciteerd! Je hebt een kandidaat vanuit TUDA geworven. De kandidaat zou nu rechtstreeks bij jou in dienst treden of wordt gedetacheerd.

Gemaakt door Perfecte Websites