Hoe werkt Werving & Selectie?

Werving en selectie is het uit handen geven van het werven van nieuw personeel. Het selectieproces van TUDA Recruitment omvat het werven, selecteren en het aanstellen van kandidaten. Na een succesvolle werving en selectie treedt de kandidaat die wij voor jou gevonden hebben direct bij jullie in dienst. TUDA Recruitment werft dus jouw nieuwe collega die direct bij jullie in dienst zal treden. Indien de werving en selectie procedure succesvol is afgerond betaal je een vooraf afgesproken vergoeding.

Hoe werkt Detachering?

Detachering is het uitlenen van werknemers aan een opdrachtgever van TUDA Recruitment. Dit betekent dat de werknemer in dienst is van TUDA. Jij selecteert de ideale kandidaat uit onze selectie en TUDA Recruitment neemt jouw nieuwe collega in dienst. In principe lenen wij als bureau personeel uit. Na een succesvolle sollicitatieprocedure gaat TUDA Recruitment een contract aan met jouw nieuwe collega. Het voordeel van detachering is dat jouw bedrijf zich geen zorgen hoeft te maken over onder andere salarisadministratie en werkgeverslasten. Daarnaast bespaar je tijd en kosten doordat TUDA Recruitment de volledige werving verzorgt.

Het verschil met Werving & Selectie

Bij detachering is de kandidaat in dienst bij TUDA Recruitment, maar is hij of zij werkzaam bij jouw organisatie. Bij Werving & Selectie jouw nieuwe collega direct bij jou in dienst komen.

Gemaakt door Perfecte Websites